Sumažėjusi kaina! ELEKTRINIS KOSMETINIS KRĖSLAS A705 1 JUODAS Išskleisti

ELEKTRINIS KOSMETINIS KRĖSLAS A705 1 JUODAS

Pristatymas 5-10 d.d.

1 014,58 €

su PVM.

1 300,74 € su PVM.

-22%

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Klauskite apie šią prekę

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

 

Kosmetinis gultas su reguliuojamomis funkcijomis  aukštyn žemyn bei nuotoliniu valdymu. Du pedalai, esantys pagrindo gale, leidžia sklandžiai reguliuoti atlošą ir sėdynę. Patogus gultas, sulenkiamas iki 180 laipsnių, gali sėkmingai tarnauti kaip lova. Galvos atramoje speciali skylė, kuri leidžia klientui patogiai gulėti gydymo metu, įskaitant masažus. Gultas padengtas aukštos kokybės ir lengvai prižiūrima ekologine oda. Reguliuojama kojos atrama. Galimybė pakelti porankius į viršų, todėl klientui lengviau sėdėti.

 

Pakuotės matmenys:

138 x 65 x 65 cm

 

AUKŠTA KOKYBĖ !!! 2 METŲ GARANTIJA !!!



Gerbiami pirkėjai, Atkreipkite dėmesį, kad pagal įstatymus kurjeriai, vairuotojai neprivalo kelti/iškrauti prekių ar padėti nunešti prekes iki buto, kurių svoris viršija 30 kg. Labai prašome pasirūpinti, kad pristatymo metu šalia būtų žmogus, kuris padės Jums atnešti prekes į Jums reikiamas patalpas ar vietą tuo atveju, jei į patalpas nėra tinkamo privažiavimo krovininiam liftui.

Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.