CALLUS SOFTNER kietos odos ir nuospaudų minkštiklis, 500 ml Išskleisti

Kietos odos ir nuospaudų minkštiklis CALLUS SOFTNER 500 ml

27,50 €

su PVM.

texass.jpg
foto1info.jpg
test2.jpg

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Jums trūksta 50,00 € iki nemokamo pristatymo

GEHWOL FUSSKRAFT Callus Softner kietos odos ir nuospaudų minkštiklis

Odos minkštinimo putos, skirtos kietai odai minkštinti.

Sudėtyje yra net 25 % šlapalo.

Dėl unikalios dozatoriaus purškiklio konstrukcijos išpurkštas skystis virsta tvirtomis odą minkštinančiomis putomis. Veiksmingos ir greitai veikiančios putos maždaug per penkias minutes suminkština kietą odą. Preparatą naudosite taupiai, nes užpurkštos ant odos putos išlieka stabilios ir nesiplečia. Tai modernus ir patikimas preparatas, kuris nesumirko odos, todėl procedūros metu aiškiai matysite ribą tarp kietos arba pažeistos ir normalios odos. Naudodami šį preparatą lengvai pašalinsite suragėjusią odą įprastais mechaninio odos šlifavimo įrankiais: rankine dilde, odos obliuku, odos šlifavimo frezomis. 

Profesionalios kojų ir nagų priežiūros priemonės. Naudojamos gydomojo ar spa pedikiūro metu. Tai vokiška pedikiūro kosmetika, kuri turi platų asortimentą: balzamai, kremai, losjonai, vonelės. GEHWOL produktų pagrindas – įvairūs augalai, kurie užtikrina švelnų ir raminantį preparatų poveikį pėdų odai.
Accept Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus.